Succesvol online daten

Vergroot jouw kansen op een super leuke date met deze online dating cursus.

Zodat jij vol zelfvertrouwen (weer) geniet van het daten.

Gisèle Rebel Super Leuk Daten Workshop

"Zucht, ik wil gewoon weer eens daten, maar waar ontmoet ik hem" denk je bij jezelf wanneer je de zoveelste zaterdagavond thuis op de bank zit. Of wanneer je zoals gebruikelijk alleen thuiskomt na een avond met vrienden. 

Het lijkt wel of jij nooit een charmante single tegenkomt. 

Je hebt weleens een datingapp overwogen, maar weet niet goed waar je moet beginnen. Dan hoor je regelmatig "horrorverhalen" over Tinder-swindlers.

Toch hoor je ook verhalen van vrouwen die de liefde van hun leven online ontmoeten en helemaal happy zijn. 


 • Maar welke datingapp ga je kiezen? 
 • Hoe maak je een profiel aan?
 • En wat vertel je over jezelf?
 • Hoe maak je een mooie selfie van jezelf?
 • Hoe zorg je voor jouw eigen veiligheid?


Geen zorgen. Ik ben er voor je.

Samen zorgen we dat online daten fun wordt.

Salespagina Rebels Social Game Plan Vip

Want hoe zou jij het vinden als je:

 • Voortaan wel een tof profiel hebt op een datingapp?
 • Je dagelijks nieuwe likes krijgt van singles die bij jou passen zodat je gewoon kunt kiezen?
 • Jij gaat kiezen in plaats van gekozen worden.
 • Geen kostbare tijd verliest aan no-shows.
 • Hoe je vol zelfvertrouwen naar jouw afspraak gaat.
 • Je weet hoe je Tinder Swindlers ontmaskert.
 • Hoe je zorgt voor een veilige date.


Boeien is binden! En dat begint al op de online dating app. Eerst een goed profiel, dan chatten met jouw matches en daarna super leuk daten!

De training Super leuk daten kan jou hier zeker bij helpen. In 5 videotrainingen leer ik je welke datingapp bij jouw wensen past en welke je volledig kunt overslaan. Hoe je een sprankelend profiel aanmaakt zodat jij voortaan gezellige en leuke dates hebt. Let's have fun!
Home Gisèle Rebel

Na het volgen van deze training heb jij:

 • Een mooi profiel waarin je laat zien wie je bent.
 • Weet je welke dating apps bij jou passen. 
 • Maak je met gemak leuke selfies zodat je kunt wisselen. 
 • Filter je in de chat zo uit wie je graag live wil ontmoeten. 
 • Durf je anders te daten zodat je elkaar snel leert kennen. 
 • Ga je vol zelfvertrouwen naar jouw date toe (gezonde spanning is altijd goed).

Inhoud Online Dating Cursus:

Smile

Samen maken we tijdens de community week een sprankelend profiel waarin jij laat zien wie je bent. Je kunt mij iedere dag vragen stellen en 's avonds ben ik live in de groep.

Smile

Ik laat je zien hoe de 5 populairste datingapps werken. Waarmee trek je de aandacht en wat doe je absoluut niet. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat jouw profiel alleen getoond wordt als jij dat wil.

Smile

We zorgen dat jij vooraf weet met wie je gaat daten en hoe je een date veilig ontmoet. Hoe herken je een Tinder Swindler, Rebounder, een ONS-type, desperately seeking man maar nog belangrijker wat wil jij zelf graag.

Smile

Ik laat je zien hoe je je op een date voorbereid zodat je vol zelfvertrouwen en ontspannen aan jouw afspraakje begint. So you can have fun girl.

Smile

Let's face it. Een datingapp is een beetje een etalage en het is echt belangrijk dat je leuke foto's van jezelf plaatst. Ik laat je zien hoe je eenvoudig mooie selfies maakt.

Smile

Hoe filter je in de chat uit of de match potentie heeft en plan je een live afspraak. Jouw tijd is kostbaar, je leert zorgvuldig kiezen aan wie je jouw tijd live geeft. 

Ben je er klaar voor?

De workshop online dating schaf je nu aan voor slechts € 7 ex. Btw


De cursus start 20 september as. en daarom profiteer jij nu van de early bird aanbieding.
De prijs gaat volgende week naar € 17 ex. Btw en daarna naar € 27 ex. Btw.

Salespagina Rebels Social Game Plan Vip

Wie ben ik?

Hi, ik ben Gisèle Rebel!

Na een lange relatie van 25 jaar trok ik na mijn 40e de stoute schoenen aan. Echt doodeng vond ik het.

Maar die charmante single kwam ik echt nooit tegen bij het tropische fruit in de supermarkt en ook niet in mijn vriendenkring.

Iedereen roept "Kwam ik hem maar ergens tegen live tegen." De praktijk is nu anders. Met een bedrijf, een baan, kinderen en vrienden is jou (en mijn tijd) beperkter dan vroeger. 

Datingapps stonden nog in de kinderschoenen en ik merkte al snel dat de communicatie op een datingapp niet echt te vergelijken was met mijn "normale" sociale activiteiten.

Door trial en error leerde ik mijn profiel verbeteren zodat ik leuke charmante singles tegenkwam, leerde ik goede selfies maken.

En door mijn bedrijf waarin ik zichtbaarheidstrainingen geef, wist ik hoe ik mijzelf presenteer.

Inmiddels weet ik nu hoe ik in een chat van 5 minuten aanvoelen of ik door wil met een match voor een live date en had ik echt hele leuke dates met fijne singles op geweldige locaties. 

In gesprek met single vriendinnen en van mijn dates kreeg ik altijd terug dat ik zo gemakkelijk contact maak. Helemaal ontspannen overkom en geniet. Wat voor mij een 2e natuur is, bleek voor veel vrouwen een hoge drempel te zijn. Maar als ik het durfde na 25 jaar, dan kun jij het ook.

Want die nieuwe relatie begint met die eerste stap, die eerste date, dat eerste moment waarop je elkaar in de ogen kijkt. En daarvoor moet je wel online gaan. 

Liefs Gisèle

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor single vrouwen en single moeders boven de 40 die graag willen daten maar niet weten hoe online dating apps werken. Je worstelt met het schrijven van een aantrekkelijke profieltekst en twijfelt welke foto's jou laten zien zoals je live ook straalt.


Jij bent bereid tijdens de community week mijn modules online (ongeveer 20 minuten per avond) te volgen zodat je jouw eerste sprankelende profiel kunt maken. Jouw vragen stel je online tijdens de Q&A-momenten. Zo leren we van elkaar en steunen we elkaar!

Ik weet genoeg, ik doe graag mee!

Je hebt nu twee opties: 

Deze pagina sluiten en geen gebruik maken van dit aanbod zodat je maar blijft aarzelen en hoopt dat je hem tegenkomt bij het tropische fruit in de supermarkt :). Of je kiest ervoor om nu mee te doen voor de early bird prijs van € 7 zodat je straks een profiel hebt waarmee jij super leuke dates aantrekt.Ik wens je heel veel succes en dating plezier!

"Love is hanging in the air."


Deze pagina is geen onderdeel van de Facebook website of Facebook Inc.  en op geen enkele manier gesponsord door of gelieerd aan Facebook Inc.

Facebook is het handelsmerk van Facebook Inc.