Blink online uit met hét Social Media Game Plan

Het is tijd om te stoppen met aanknoeien en tijd om te starten met steengoede marketing.

Salespagina Rebels Social Game Plan Vip

‘Zucht, ik weet gewoon niet wat ik moet posten,’ denk je bij jezelf wanneer je de zoveelste succesvolle ondernemer voorbij ziet komen op Facebook of Instagram. Hoe doen ze dat toch?

Het lijkt wel of jij onzichtbaar bent en nooit de juiste doelgroep bereikt en dat terwijl je uren aan het broeden bent op een mooie tekst met bijbehorende foto. 

Je volgers aantal staat al een jaar of twee op 100 en klanten haal je er al helemaal niet uit.

Je hebt weleens een bureau ingeschakeld om social media voor je op te pakken, maar ook zij boekten nauwelijks resultaat.

Je hebt het gevoel dat je maar wat doet en ziet door de bomen het bos niet meer met al die reels, stories en prachtige foto’s die je zelf eigenlijk nog niet hebt. 

En hoe schrijf je nu teksten die echt aanspreken zodat de juiste klanten wel bij je terecht komen? 

Geen zorgen. Ik help dagelijks ondernemers zoals jij met hun social media plan en alles wat daarbij komt kijken. Van het laten groeien van jouw volgers aantallen tot aan het schrijven van aantrekkelijke teksten en van een slimme strategie bedenken tot aan verkopen.

Ik ben er voor je.

Salespagina Rebels Social Game Plan Vip

Want hoe zou jij het vinden als je:

 • Voortaan wel zichtbaar bent en door leuke klanten gevonden wordt op social media?
 • Een spetterende tijdlijn hebt met de mooiste foto’s en teksten waar jouw droomklanten op aanhaken?
 • Constant nieuwe klanten mag verwelkomen door het schrijven van slechts een paar rake berichten?
 • Weet wat je aan het doen bent en je merkt dat jouw strategie werkt omdat de verkopen blijven binnenstromen?
Social Media Game Plan kan jou hier zeker bij helpen. Met slechts 7 masterclasses + formules en 2 geweldige bonussen creëer jij in een handomdraai de mooiste posts zodat de klanten niet kunnen wachten om bij je te kopen.

Rebel staat voor: 

Rebels

Eigenzinnig

Baanbrekend

Eenvoud

Leiderschap

Salespagina Rebels Social Game Plan Vip

Na het volgen van dit programma heb jij:

 • Een bewezen formule in handen voor de berichten die je op social media kunt plaatsen
 • Constant nieuwe volgers
 • Een bedrijf dat wordt gezien als de place-to-go voor jouw droomklanten
 • Prikkelende teksten die jouw volgers van begin tot eind lezen
 • Helderheid over de diensten en producten die je op social media aan kunt bieden
 • Klanten die keer op keer bij je terugkomen
 • Een unieke positie als ondernemer: de juiste mensen kennen jou en weten exact waarom ze bij jou moeten zijn
 • Een enorme bak aan inspiratie om 365 dagen lang de mooiste content te maken

Dit vertellen klanten over mijn programma’s:

Gisteren een training gekregen van Gisèle " Sexy Storytelling voor Socials. Gisèle legt alles kort en duidelijk uit. Ze kent haar deelnemers en geeft regelmatig persoonlijke voorbeelden waar je iets mee kunt. Een echte aanrader voor ondernemers!

Smile
Lydia Mogeslomp |
Lidia Lingerie Advies

Gisèle is een toegankelijke, enthousiaste en pittige dame met veel verstand van zaken! Speelt goed in op de actuele vragen behorende bij de branche waarin de ondernemer actief is. Komt snel met antwoorden op vragen met daarbij verschillende alternatieven. Neemt uitgebreid de tijd voor verduidelijking en uitleg tijdens de sessie. Geeft waardevolle en voor in de praktijk tijdbesparende tips. Dank je wel voor de fijne training Gisèle!

Smile
Cathy Jansen |
Startende ondernemer
Via Hart van Huizen instagram cursus van Gisèle gevolgd. Goede tips, stuk wijzer geworden en na mijn voorstelbericht ontzettend veel likes en comments. Ik ga ermee verder, bedankt!!!
Smile
Sylvia |
De Boedelwagen

Inhoud Social Media Game Plan

Iedere maand een persoonlijke strategiesessie van 60 minuten met de groep die deelneemt aan de training, waarin je je socials voor de komende maand voorbereidt en waar je al je vragen aan mij kunt stellen. Ik en mijn strategische brein staan tot je beschikking.

Videotraining Sexy Storytelling inclusief strategie, waarin ik je exact laat zien welke verhalen jij kunt vertellen waar jouw klanten direct op aanhaken. De verkopen blijven daarna binnenstromen.

Planning & Strategie: Je krijgt van mij een social media kalender cadeau zodat je altijd inspiratie hebt voor het schrijven van kneitergoede posts die volgens een bewezen strategie en formule worden geschreven. 

Berichten & Stories: Hier combineer je de Sexy Storytelling training met 365 templates die zorgen voor meer zichtbaarheid en verkoop van jouw diensten.

Groeien op socials: In deze module deel ik met jou wat mijn Deel & Win Succesformule is voor het opzetten van grandioze en succesvolle winacties. Ik geef je letterlijk de templates die mijn klanten ook hebben gebruikt voor meerdere succesvolle lanceringen. Zoals mijn klant Rogier Dubois die voor vaderdag een Instagram winactie in het leven had geroepen. Die actie heeft ervoor gezorgd dat hij nu een lokale bekende is geworden in zijn woonplaats en dat hij de ene na de andere barbecue verkoopt.

Loyale fans: In deze module laat ik je zien hoe je reviews slim in kunt zetten voor het vergroten van je omzet en impact met mijn unieke Review formule.

Nieuwsbrieven die scoren: Ook e-mailmarketing is een hele mooie tool die je in kunt zetten om de leukste klanten aan je te binden. Ik laat je zien hoe je sprankelende nieuwsbrieven schrijft en hoe je tijdens de feestdagen extra veel verkoopt met de Feestdagen E-mail formule.

 

Verjaardagsserie: In deze speciale verjaardagsserie laat ik je met mijn Verjaardag E-mail Formule ervaren hoe je jezelf op je eigen verjaardag kunt verrassen met de mooiste cadeaus die binnenkomen in de vorm van cash op je bankrekening.

Ook heb ik er nog twee extra mooie bonussen voor je bij gedaan: 

Bonus 1: Een gratis abonnement van 14 dagen bij Active Campaign waarin alle e-mails al voor je klaarstaan (ook de persoonlijke die ik zelf altijd gebruik), zodat je dus niet meer na hoeft te denken over wat je naar je lijst zou kunnen sturen. Dit bespaart je enorm veel tijd, iets wat tegenwoordig schaars is bij iedere ondernemer.

Bonus 2: De masterclass Canva voor ondernemers. Na afloop van deze masterclass ontwerp jij eenvoudig je eigen huisstijl en krijg je de ultieme offerte template waardoor mijn offertes altijd bovenop liggen. Nu kun jij dit copy en pasten.

Ben je er klaar voor?

Schaf nu het Social Media Game Plan aan met 50% korting voor € 247 ex. Btw. 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Salespagina Rebels Social Game Plan Vip

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Gisèle Rebel!

Met mijn social media trainingen help ik ondernemers om hun social media écht goed vorm te geven zodat het plaatsen van berichten ook resultaat oplevert. Ik geloof niet in halve maatregelen.

Waarom Social Media? Ik heb zelf 30 jaar ervaring met een eigen bedrijf. Hier nam ik onder andere de social media-activiteiten voor mijn rekening. Ik merkte dat social media mijn passie is, en was erg verrast van de mogelijkheden die social media te bieden heeft voor ondernemers en ZZP’ers. Mijn bedrijf groeide, en klanten waren enthousiast over de content die ik plaatste.

Onder het mom van ‘doen waar je talenten liggen’ ben ik mijn Content Factory begonnen. Hier help ik ondernemers om hun social media in te zetten op een manier die werkt. Het einddoel? Méér nieuwe klanten, en méér loyale klanten. 

Als ik mezelf mocht beschrijven in 3 woorden, dan zouden deze woorden betrokken, gestructureerd en positief zijn. Deze drie woorden zijn ook van uiterst belang voor jouw social media. Zullen we samen kijken hoe we jouw social media gaan laten groeien?

Voor wie is deze training geschikt?

Rebel’s Social Game Plan VIP is geschikt voor zowel startende ondernemers als VA’s & marketeers die al een tijd bezig zijn en willen opschalen of hun strategische social media kennis willen vergroten.

Jij bent bereid om te investeren in jezelf en het werk te doen dat ervoor nodig is om net zulke mooie resultaten te zien als mijn klant Cathy: Sinds ze een slimme strategie op social media is gaan toepassen, groeit ze sterk, is ze zichtbaarder dan ooit met organische posts en stijgt haar omzet met de dag. 

Ik weet genoeg, ik doe graag mee!

Gisèle is ondermeer bekend van

 • Spreker Social Media Ondernemer Congres
 • Spreker Up Viral Co Pilotshow in de Verenigde Staten
 • Interview magazine Simone Levie
 • Interview IJS
 • Interview Bakkerswereld
 • Interview Vismagazine
 • Interview Vleesmagazine

Veel gestelde vragen Social Media Game Plan

Wat is de investering?

De investering is slechts € 247 ex. Btw tijdens de 24-uur deal.

Help je me ook met het bedenken van content voor mijn social media kanalen?

In deze training krijg je alles wat je nodig hebt om zelf aansprekende teksten te schrijven en mooie foto’s te maken voor je social media accounts.

Zit er ook 1-op-1 begeleiding bij deze training?

Nee, aan mijn persoonlijke begeleiding hangt een ander prijskaartje. je krijgt je er wel mijn persoonlijke begeleiding bij in de vorm van maandelijkse Zoomsessies van 90 minuten met mij, samen met de groep die op dat moment deelneemt. Hier kan je al je vragen aan mij stellen.

Hoe snel zie ik resultaat van mijn inspanningen?

Dit is afhankelijk van jouw eigen inzet. Als je snel aan de slag gaat en implementeert wat ik jou leer, kan je binnen 4-6 weken al resultaat zien.

Is er ook een startdatum?

Nee, je kunt met de training starten wanneer je wilt. Wanneer je de training aanschaft, ontvang je direct je inloggegevens in de mailbox.

Waarom zou ik voor deze training kiezen?

Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring in het ondernemerschap en met social media, ik zie als geen ander waar jouw kansen liggen, welke tools je nodig hebt en welke je juist moet vermijden. Ik overzie alle stappen die je nodig hebt voor het opzetten van social media kanalen die voor je werken en ik heb al verschillende ondernemers geholpen die zeer succesvol zijn. Kijk bijvoorbeeld naar mijn klant John Braas: Nadat hij als eigenaar van B&B Villa Braas zelf aan de slag ging met social media en storytelling, groeiden zijn Instagramaccount en Facebookgroep razendsnel. Er kwamen per dag wel 150 nieuwe volgers bij die nu regelmatig in zijn B&B komen overnachten.

Je hebt nu twee opties: 

Deze pagina sluiten en geen gebruik maken van dit aanbod zodat je maar wat blijft doen op social media en onzichtbaar blijft voor de juiste klanten of je kiest ervoor om mee te doen en je gaat ervaren hoe het voelt wanneer de Mollie notificaties van betalingen in je mailbox blijven binnenstromen omdat je exact weet wat voor jou werkt op social media. De keus is aan jou.


Het is tijd om te stoppen met aanknoeien en tijd om te starten met steengoede marketing


Ik wens je heel veel succes op Socials met het Social Media Game Plan!