Februari | 7:00 uur | -25 °C

Ik stond met mijn schaatsen ondergebonden op de bevroren Weissensee in Oostenrijk en ik deed daar op uitnodiging van een vriend mee aan de Alternatieve Elfstedentocht. De eerste uren voelde ik mijn tenen en vingers niet. De skibril die ik droeg zorgde ervoor dat ik geen bevriezingsverschijnselen ervaarde bij mijn ogen. Ik ademde zware koude lucht uit.

Ga ik slechts een paar rondjes halen of rijd ik de hele tocht uit?


Ik had van tevoren uitgerekend hoeveel rondjes ik kon schaatsen zonder te hoeven rusten met daarbij het mantra van de trainer in mijn hoofd als een repeterende plaat: ‘Eet voordat je honger hebt en drink voordat je rust neemt.’


Ik voelde me enorm aangemoedigd door de andere schaatsers op het ijs. De topschaatsers haalden de amateurs in, maar bleven ons toejuichen. Deze saamhorigheid gaf me de energie om door te gaan. Ik had mezelf als doel gesteld om na vier rondjes te rusten, te eten en te drinken. Ik had plezier en voelde mij één met het ijs. Ik wist waar de scheuren zaten, waar ik op moest letten en waar ik me volledig kon laten gaan.


Tot mijn grote blijdschap kwam ik rond half 3 ‘s middags binnen en had ik maar liefst 100 kilometer geschaatst op één dag!


Ik voelde me euforisch en had het gevoel alsof ik de Elfstedentocht had gewonnen! Ik had het doel behaald dat ik gesteld had omdat ik een plan had gemaakt dat echt voor mij werkte.

Rebel's ondernemers story

1997 Samen met Rob Toonen Bonne Viande opgericht naast mijn baan bij de Rabobank.

2019 Lancering Foodie Content Factory waarin ik ondernemers help bij het adverteren voor hun bedrijven.

2021 Founding partner bij Pizza Profs

2021 Lancering Gisèle Rebel waarin ik (startende) ondernemers help een business te boost. En spreker op het Social Media Congres.

2022 Interview voor het magazine Simone tijdens het Manifest evenement.

Dit verhaal illustreert exact hoe ik ook graag met mijn klanten werk. Ik stel samen met jou een

doel, maak een plan van aanpak en vervolgens gaan we net zolang door totdat jij je doel

behaald hebt. Ik zie vaak mogelijkheden die jij zelf niet direct ziet die eenvoudig toegepast

kunnen worden op je bedrijf en die jou heel veel tijd gaan schelen.

Rebelse Marketing Traject

Voor (door)startende ondernemers

Omdat ik meer dan 25 jaar kennis heb opgedaan in deze branche weet ik waar de kansen

liggen op het gebied van social media, welke tools je nodig hebt en welke je 100% moet

vermijden en hoe de cijfers van jouw branche eruitzien.


Ik overzie alle stappen van het opzetten van je social media kanalen en adverteren om online

bekendheid creëren tot aan eenvoudige gratis tools die voor het oprapen liggen als je weet

waar je moet kijken.


Daarnaast weet ik wanneer hoe je als ondernemer start met adverteren en wanneer juist niet. Hiermee krijg je een unieke voorsprong op de concurrentie omdat ik exact weet hoe jij kunt verdienen met advertenties. There's no black box.

Gisèle privé

Mijn naam is Gisèle Rebel. Nice to meet you!

Single moeder van drie jongens Lucas, Wouter en Boaz en ongelooflijk doelgericht en daadkrachtig.

Ik ben enorm gepassioneerd over eten omdat het voor mij staat voor momenten van verbinding met mijn kinderen en vrienden. Samen lekker eten creëert voor mij een rustpunt op een drukke dag. Een moment van zelfliefde. Op die momenten klets je bij en kom je nader tot elkaar.  Persoonlijk contact met mijn klanten staat bij mij daarom ook voorop.

Naast mijn werk en het moederschap sport ik graag: hardlopen, krachttraining, skiën of duiken, ik vind het allemaal geweldig om te doen. Daarnaast is verhalen lezen en schrijven een andere grote passie in mijn leven. Als kind was ik hier al mee bezig.

Inmiddels ben ik aan het voorbereiden voor mijn nieuwe uitdaging. Samen met vriendin en businessbuddy Marjolijn Lamme ga ik 3 weken trekken door Nepal.

Waar herken je mij aan

Trotse moeder van 3 prachtige zoons Lucas, Wouter en Boaz.

Gepassioneerd, oplossingsgericht, intuïtief, strategisch, verbinder.

Ik ben dol op lekker eten.  Van ingrediënten kopen in lokale winkels, thuis koken tot uiteten. Lekker eten boeit mij altijd.

Ik verslind management boeken over persoonlijke groei, copywriting en crimi's op vakantie.

In het water al duikend kom ik helemaal tot rust. Op de skies zoek ik de uitdaging en om fit te blijven probeer ik met wisselend succes hard te lopen.

Door mijn twee passies met elkaar te combineren: adverteren en schrijven, doe ik wat ik het allerliefste doe: Jou als ondernemer helpen met aansprekende social media content en advertentiecampagnes zodat jouw bedrijf place to be is, waardoor jij kunt focussen op de dagelijkse praktijk. Voel je vrij om de reviews te lezen die klanten over mij schrijven.

Wil je graag met mij werken?

Vraag hier direct een gratis en vrijblijvend chemiegesprek met mij aan op het tijdstip dat jou past.