Gisèle Rebel Super Leuk Daten Workshop

Maak zelf een geweldige huisstijl voor

jouw bedrijf

Geen designer meer nodig met de Canva Masterclass

Maak in een handomdraai een sterke commerciële huisstijl

Leer over branding: wat maakt een goede stijl?

Maak invultemplates voor je posts, en bespaar tijd!

Wanneer je als ondernemer op Social Media zit is het belangrijk om een herkenbare stijl te hebben. Met een herhaaldelijke, herkenbare stijl worden jouw posts onmogelijk over het hoofd gezien. Zelfs als je posts niet volledig gelezen worden prent je toch jouw bedrijf in het hoofd van de socialmediagebruiker.

Dit maakt een huisstijl essentieel!


Deze ‘truc’ is bij ieder succesvol bedrijf op social media bekend: denk maar aan de strakke nieuwspost van de NOS, het terugkerende blauw van Bol.com, maar ook de huisstijl van kleinere bedrijven. Een huisstijl zit hem in de details: kleuren, vormen, logo’s en tekst. Hoe zorg jij voor een goede huisstijl? 

Hoe maak je zelf een huisstijl voor jouw 

Social Media Posts?

Jij bent ondernemer. Je bent niet per se grafisch vormgever, en je hebt ook niet altijd tijd om achter de computer te zitten om jouw socialmediaposts op een strakke manier vorm te geven. Wat jij wel hebt is een beeld van jouw bedrijf, en de boodschap die jij graag wil uitdragen. En dat is eigenlijk meer dan genoeg, als je Canva gebruikt.

Miljoenen bedrijven en marketeers maken gebruik van Canva. Canva is dé (gratis!) tool om in een handomdraai je commerciële uitingen te maken. Met 55 miljoen maandelijkse gebruikers staat Canva op Dus in de top 5 van meest gebruikte design tools.

Als je een huisstijl ontwikkelt, wil je het goed doen. De kracht van een huisstijl zit ‘m in de herhaling, dus zodra je kiest voor een huisstijl is het goed om je hieraan te houden. Maar als je een beslissing maakt, wil je niet ‘zomaar’ wat doen. Met de Canva Masterclass ga je echt aan de slag met jouw huisstijl. Wat maakt een goede brandingstrategie en hoe werk je deze uit in Canva?

De masterclass is geschikt voor:

  • Iedereen die nieuw is in Canva, of slechts basiskennis heeft van Canva.
  • Iedereen die tijd wil besparen op hun Social Media strategie
  • Iedereen die zijn huisstijl naar een nieuw niveau wil tillen
  • Canva Basis: Hoe haal je het meest uit de tool?
  • 1 werkboek Branding: bepaal wat jij wil uitstralen als organisatie
  • 5 modules: hoe maak jij invulbare templates waarmee je tijd bespaart?
  • Puntjes op de i: hoe trek je deze huisstijl door naar de rest van je commerciële uitingen?


Na deze cursus heb jij een commercieel krachtige branding voor jouw organisatie.